Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg købe hos jer?

Sociale medier er blevet en af de mest hurtigste voksende former for reklamering i øjeblikket i verden. Ved at øge din potentielle kundebase vil det gøre det nemmere at markedsføre dit produkt eller ydelse. Jo bredere og større målgruppen er, desto større er chancen for salg af produkt eller ydelse.

Hvor lang tid går der fra jeg har bestilt, til i begynder at udføre bestillingen?

Typisk vil din bestilling blive udført i løbet af 24 til 48 timer. Alt afhængig af type bestilling.

Hvor lang tid vil udførelsen af bestillingen tage?

Udførelse af ordren er forskellig fra type af ordre. Venligst tjek informationen omkring ventid i emailen som du modtager efter bestilling af ordre.

Hvilke type af fans/visninger/følgere/brugere vil jeg modtage?

Vi sender dig 100% ægte fans! De er alle ægte mennesker – som du og jeg. Alle fans er hovedsagelig engelsktalende og vil være en blanding af folk fra USA, UK, Canada samt Asia og Europa.

Hvis det er tilfældet! Hvorfor har jeg ikke mulighed for at se nogen eksempler af jeres sider?

Vi har arbejdet på vores websider i mere end 2 år og vi prøver at holde os fortrolige mest muligt, for at undgå misforståelser med store sociale websider hvor vores websider er placeret.

Har i et sikkert betalingssystem?

Ja, Viplikes er verificerede sælgere; vi er knyttet til det sikreste betalingssystem på websiden “2checkout.com”. Din økonomiske sikkerhed er vores højeste prioritet; betalingen går igennem sikret og krypteret forbindelse og der opbevares derfor IKKE kreditkort oplysninger eller bankoplysninger i vores system.